Известие

Collapse
No announcement yet.

Окачване на 147 jtd и на бензинка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Окачване на 147 jtd и на бензинка

Здравейте колеги, имам поредния вапрос за вас Значи искам да знам има ли разлика в окачването на jtd и бензинка 147 ца. моята е jtd и е много вдигната колко бензинки видях и все по-ниско стоят от мен. Та има ли разлика и ако има мога ли и аз да си сложа окачване от бензинов мотор, че да я смъкна малко. Мерси прдварително!
    Last edited by spe4elist; d.m.y г., 15:10.
    Alfa Romeo 147 1.9jtd - The real life party
    sigpic

При 156 има разлика, за 147 не знам, но най-вероятно има.

Comment

Първоначално публикувано от opala147 Покажи съобщение
      Здравейте колеги, имам поредния вапрос за вас Значи искам да знам има ли разлика в окачването на jtd и бензинка 147 ца. моята е jtd и е много вдигната колко бензинки видях и все по-ниско стоят от мен. Та има ли разлика и ако има мога ли и аз да си сложа окачване от бензинов мотор, че да я смъкна малко. Мерси прдварително!
      Недей щото дизеловия мотор е по тежък и няма да издържи ... . Ще се скапе бързо .
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

по окачването всичко е еднакво с изключение на предните пружини.задните са им еднакви.амортисорите също са им еднакви с изкл. на GTA

Comment

Първоначално публикувано от hrsitow Покажи съобщение
          по окачването всичко е еднакво с изключение на предните пружини.задните са им еднакви.амортисорите също са им еднакви с изкл. на GTA

Колега смяташ ли че само разликата е в предните пружини,аз мисля че имат и други разлики.
          sigpic
          ex 147 JTD by Turbon
          Giulietta multiair - the new passion

Comment

Да колега.еднакви са.знаеш ли каде имат разлика (това не съм го споменал горе)-в диаметъра на тампоните на стабилизиращата щанга.там са няклоко размерите.иначе всичко друго е еднакво

Comment

За да не се чудите - EPER!!!

Comment

Ами тогава,ако колегата
                hrsitow е прав за това което го казва,не виждам каква ще е толкова съществената разлика в височината на туин спарк-а и дизела.

Но за колегата,който е пуснал темата,нека да знае че не е чак толкова хубаво колата да ти е ниска,е зависи каде искаш да я караш,или с каква цел,но за наще пътища лично аз смятам че не сме за ниски коли.Най-много да ти се наложи да смениш картера после.
                sigpic
                ex 147 JTD by Turbon

Comment

Окачването е абс.еднакво на 156-147
                  Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                  Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                  Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                  Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                  Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

със сигурност има разлика във височината, но не знам на каквко се дължи. Кamen666 може да сравниш височината на воята с която искаш и ще видиш разлика. Главната ми цел е колата да стане малко по-стабилна без да се променя драстично твърдостта на возията.
                    sigpic

Comment

със сигурност има разлика във височината, но не знам на каквко се дължи. Кamen666 може да сравниш височината на воята с която искаш и ще видиш разлика. Главната ми цел е колата да стане малко по-стабилна без да се променя драстично твърдостта на возията.

С едно регулируемо окачване за около 1000+ лв.
                      ще получиш исканата возия и височина .
                      sigpic
                      ex 147 JTD by Turbon

Comment

мисля, че такива окачвания са поне 2000+
                        sigpic

Comment

мисля, че такива окачвания са поне 2000+

Ами чак 2000 лв. не са.
                          Наскоро един мой колега си купи такова окачване за БМВ 320 купе и му излезе със слагането към 1100 лв.
                          За 147 незнам колко точно ще струва,но надали ще е много по скъпо.Предполагам че до към 1500 сигурно ще струва.
                          sigpic
                          ex 147 JTD by Turbon

Comment

Най доброто според мен качество/цена е на Eibach 850евро.

А ако има за по 1000 давай да купуваме.

Comment

Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
                              Най доброто според мен качество/цена е на Eibach 850евро.

А ако има за по 1000 давай да купуваме.

Предполагам че и за 1000 може да се намери с необходимата отстъпка .
                              sigpic
                              ex 147 JTD by Turbon

Comment

Working...
                              X